Ervaringen met Margot

Lees hieronder de ervaringen met mij.

Goede klik met Margot
“Hele mooie ervaring het regressie therapie. Vanaf dag één had ik een goed klik met Margot. De sessies hebben mij veel inzicht gegeven over mezelf en in mijn manier van denken. Ik vond het zeer rustgevend om te werken met Margot, een zeer professionele therapeut. Superfijn om dit alles mee te nemen de toekomst in. Margot je bent een topper!’
Angela


Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn gegroeid
“Ik heb vele therapieën gehad maar de hypnotherapie met Margot heeft me echt ontzettend geholpen om bij de oorsprong van mijn angsten en gevoelens te komen. Margot biedt een hele fijne en veilige omgeving aan om jezelf te kunnen zijn en vanuit een vriendelijke en liefdevolle houding naar je problemen te kijken. Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen is erg gegroeid tijdens de sessies.
Als ik nu tegen dingen aanloop kan ik ze vanuit een vernieuwd kader bekijken, waarin ik begrijp waar dingen vandaan komen en waardoor ik beter bij mezelf kan blijven. Dat helpt ontzettend om anders met angsten en gevoelens om te gaan. Ik ben heel dankbaar voor je sessies Margot!”
Zoe

De sessies hebben mij echt geholpen
“Ik kwam bij Margot met paniekklachten, die me vooral overvielen tijdens het autorijden. In zeven sessies heb ik met Margot een aantal situaties uit mijn kindertijd herbeleefd, waarbij ik mezelf als jong kind troostte in nare situaties die ik had meegemaakt. Verder hebben we een sessie gewijd aan systemisch werk, kreeg ik na iedere sessie een geleide meditatie via de app van Margot om zelf thuis te doen en kreeg ik een aantal boekentips.
Wat ik fijn vind aan Margot: ze heeft een kordate, no-nonsense manier van doen, maar moedigt je tegelijkertijd aan om jezelf lief te hebben en helemaal te accepteren. De sessies met Margot hebben mij echt geholpen; ik rijd alweer een paar maanden rond in mijn nieuw aangeschafte auto.”
Monique


In een korte periode een mooi resultaat
“Toen ik online op zoek ging naar een hypnotherapeut ben ik afgegaan op mijn gevoel. Ik had geen ervaring met hypnotherapie of kende niemand die mij hierin kon adviseren. Via de website van Margot IJff kwam ik bij haar terecht.
Door de open, ontspannen en flexibele manier van werken ben ik me toch in een redelijk korte periode veel beter gaan voelen. Tijdens de sessies moest ik telkens we een kleine drempel over, maar dat ging door de manier van werken en de persoonlijkheid van Margot best gemakkelijk. De verschillende visualisatie oefeningen die ik nu thuis kan doen helpen mij nog steeds wanneer ik wat gestresst ben of wat klachten heb door stress. Ik vind het bijna ongelofelijk maar waar; ik heb in een korte periode een mooi resultaat geboekt. Nogmaals dank, Margot!”
Huib

Meer rust en ontspanning
“Na zelf het een en ander over hypnotherapie te hebben gelezen ging ik naar Margot met de vraag om mij te helpen in het vinden van meer rust en ontspanning. Ik ervaarde al jaren enige frustraties, lichamelijke spanning en soms extreme vermoeidheid. Na enkele sessies met Margot begreep ik mijn emoties steeds beter en leerde ik ook om deze los te laten. Ze heeft mij daar enorm mee geholpen. Ik heb de sessies als zeer leerzaam, prettig en vertrouwd ervaren. Voor een ieder die op zoek is naar meer context en begrip raad ik haar sessies enorm aan.”
Anoniem

Klinkt dit goed? Wil je op een eenvoudige wijze van je klachten af? Lees meer over mij of neem direct contact op.