Margot IJff – Hypnotherapeut Amsterdam

Uit ervaring weet ik wat het is om moeilijk tot niet bij je gevoel te kunnen. Jarenlang stond ik AAN en ging ik maar door in een hoge versnelling. Door de week een drukke baan als manager en in het weekend veel op stap. Alles om maar niet alleen thuis op de bank te zitten zonder iets om handen. Ik gunde mezelf geen ontspanning en legde de lat steeds hoger.

Een burn-out was het resultaat iets waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Ik ging het namelijk anders doen in mijn leven. Hier begon mijn persoonlijke ontwikkeling en heb ik veel gedaan in therapieën, trainingen en workshops. Mijn onzekerheid en lage eigenwaarde kregen nu de ruimte. Stap voor stap ging ik bij mezelf naar binnen om te voelen wat daar allemaal zat.

Negatieve overtuigingen, destructief gedrag, overlevingsstrategieën en depressieve klachten. Ik vond mezelf niet goed genoeg en heb mede door hypnotherapie de weg naar mezelf weer gevonden. Ik heb geleerd dat ik heel sterk en krachtig ben maar ook hoog sensitief persoon. Ik heb geleerd waar mijn grenzen liggen en verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat gevoeld wil worden. Dat maakt dat alles er nu mag zijn en ook veel liefde voel voor mezelf.

Deze weg heeft me doen besluiten om ook anderen te helpen op deze weg om zo een betere kwaliteit van leven te krijgen. Alle ervaringen en hetgeen ik heb geleerd zet ik in tijdens mijn sessies bij Hypnotherapeut Amsterdam om zo te verbinden en inzichten te geven. Verder kijk ik altijd tijdens de sessies naar waar jij bent of wat jij nodig hebt. Iedereen heeft hierin zijn eigen proces.

Het mooie aan hypnotherapie vind ik dat je veel met je innerlijke kind werkt. De oorsprong van bepaald gedrag zit bijna altijd in het verleden. Sommige situaties triggeren iets uit het verleden wat weer wordt geprojecteerd in het heden. Hypnotherapie maakt dat zichtbaar. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat het denken wat meer word uitgeschakeld en dat je beter kunt voelen bij jezelf.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken bij Hypnotherapeut Amsterdam? Neem dan contact met mij op of lees de ervaringen met mij.