Hypnotherapeut Amsterdam

Alle ervaringen en hetgeen ik heb geleerd zet ik in tijdens mijn sessies bij Hypnotherapeut Amsterdam om zo te verbinden en inzichten te geven. Verder kijk ik altijd tijdens de sessies naar waar jij bent of wat jij nodig hebt. Iedereen heeft hierin zijn eigen proces.

Het mooie aan hypnotherapie vind ik dat je veel met je innerlijke kind werkt. De oorsprong van bepaald gedrag zit bijna altijd in het verleden. Sommige situaties triggeren iets uit het verleden wat weer wordt geprojecteerd in het heden. Hypnotherapie maakt dat zichtbaar. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat het denken wat meer word uitgeschakeld en dat je beter kunt voelen bij jezelf.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken bij Hypnotherapeut Amsterdam? Neem dan contact met mij op of lees de ervaringen met mij.